Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد ذوالعدل با بیان این که دانشکده علوم پزشکی یاسوج در سال 69 با پذیرش دانشجوی کارشناسی پرستاری آغاز به کار کرده است، در گفت وگو با خبرنگار ایسکانیوز، اظهار داشت: در چند سال اخیر این دانشکده موفق شده تا علاوه بر توسعه کمی و کیفی و نیروی انسانی و تجهیزات آزمایشگاهی آن دانشکده نوپا و کوچک را تبدیل به یک دانشگاه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در حال حاضر 5 دانشکده پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری_ مامایی، بهداشت و تغذیه و پیراپزشکی برپا کرده و در حال پذیرش دانشجو است.

دبیر هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی ادامه داد: دانشکده پزشکی یاسوج دارای تحصیلات تکمیلی است که شامل دوره های ارشد میکرولوژی، آناتومی، بیوشیمی و همچنین دستیاری تخصصی رشته کودکان، بیماران داخلی جراحی عمومی و بیماری های زنان هستند که در علوم پزشکی به عنوان رشته های اصلی شناخته شده اند.

ذوالعدل ادامه داد: در دانشکده پرستاری مامایی، کارشناسی ارشد پرستاری سلامت بزرگسالان و پرستار سلامت جامعه که بهداشت جامعه است و روان پرستاری را در حال ارائه دوره هستیم و رشته پرستاری کودکان را هم درخواست کردیم که انشالله به زودی در آن دوره هم شاهد پذیرش دانشجو خواهیم بود.

ذوالعدل ادامه داد: در رشته های کارشناسی ارشد پرستاری در سه رشته سلامت بزرگسالان, سلامت جامعه و بهداشت جامعه این دانشکده در حال پذیرش دانشجو است.

وی افزود: در سه رشته مذکور سه دوره فارغ التحصیل برای مقطع ارشد پرستاری کودکان داشته ایم که منتظر مجوز پرستاری و شورای گسترش هستیم که به احتمال بسیار زیاد در کنکور سراسری سال 98 این رشته ها را خواهیم داشت زیرا از نظر زیرساختی هیچ مشکلی ندارند.

به گزارش ایسکانیوز، دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در سال 69 با عنوان دانشکده علوم پزشکی یاسوج در کنار سازمان منطقه‌ای و درمان استان کهگیلویه و بویراحمد تأسیس شد. این مجموعه که تحت عنوان مؤسسه به فعالیت خود ادامه می‌داد پس از گذشت سه سال، در سال ۱۳۷۲ با ادغام دانشکده علوم پزشکی و سازمان منطقه‌ای بهداشت و درمان، دانشکده علوم پزشکی یاسوج به وجود آمد و سرانجام در شهریور ماه سال ۱۳۷۴ به دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ارتقاء یافت.

این دانشگاه در آبان ماه ۸۵ نیز در تقسیم‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از تیپ ۳ به تیپ ۲ ارتقاء یافت.

901/900

محمد ذوالعدل یاسوج دانشکده علوم پزشکی رشته کارشناسی ارشد پرستاری

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۴۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: استقلال مالی دانشکده علوم پزشکی چابهار پس از ۶ ماه تلاش بی وقفه و توجه ویژه دولت سیزدهم محقق شد و این نوید دهنده حل مشکلات بهداشتی و درمانی و ارتقای شاخص های سلامت منطقه جنوب سیستان و بلوچستان است.

منصور نعیم آبادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پس از استقلال مالی و افتتاح حساب ۲۷۰ میلیارد ریال برای نخستین بار پس از راه اندازی این دانشکده به حساب شبکه‌های بهداشت و بیمارستان‌های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار واریز شد.

وی گفت: اعتبارات در قالب برنامه ۱۰۰ روزه و مبتنی بر عملکرد مراکز تحت پوشش تخصیص و به حساب واریز می‌شود و امیدواریم شاهد تحولی در خدمت‌رسانی به مردم عزیز منطقه باشیم.

وی تصریح کرد: تزریق اعتبارات در چندین مرحله ادامه خواهد داشت و از سوی دیگر نظارت بر عملکرد و نحوه هزینه کرد نیز موشکافانه توسط کارشناسان ستادی انجام خواهد گرفت.

سرپرست معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی چابهار ضمن تقدیر از نگاه ویژه وزارت بهداشت به دانشکده علوم پزشکی چابهار و تقدیر از ‌حمایت‌های سرپرست دانشکده ابراز امیدواری کرد، در مدت کوتاهی بخشی از مشکلات زیرساختی و تجهیزاتی با رویکرد برنامه ۱۰۰ روزه مرتفع خواهد شد.

نعیم آبادی با اشاره به اینکه مشکلات بهداشتی و درمانی در جنوب سیستان و بلوچستان خیلی زیاد و محرومیت ها فراوان است مثلا در شاخص‌های بهداشتی، چابهار تنها منطقه‌ای است که پوشش سیستم شبکه آن ۵۰ درصد هست، افزود: شما در هیچ کجای کشور همچنین موردی را نخواهید دید، در همین استان سیستان و بلوچستان سراوان و زابل شاخص بهداشتی ۱۰۰ درصد است.

وی بیان کرد: سرانه‌ی تخت بیمارستانی در کل کشور به ازای هر یک‌هزار نفر ۱.۸ تخت در سیستان وبلوچستان ۹ دهم، جنوب بلوچستان  ۶ دهم و در چابهار (منطقه سواحل مَکُران)  ۴ دهم است این یعنی به این معنا است که در شهرستان های دشتیاری، زرآباد و قصرقند حتی یک تخت بیمارستانی وجود ندارد و حداقل در ۶ شهرستان حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار بیش از یک هزار و ۴۰۰ تخت تخت نیاز است تا به سرانه استاندارد کشوری در حوزه سلامت برسد.

به گزارش ایسنا، استان سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان ۴ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در شهرهای زاهدان، ایرانشهر، زابل و چابهار دارد.

دانشکده علوم پزشکی چابهار یکی از مراکز آموزش عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در شهر چابهار است که در هشت اسفند ۱۴۰۰ و جلسه ۲۵۸ شورای گسترش دانشگاه علوم پزشکی با تأسیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی در چابهار موافقت کرد و در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ رسما شروع به کار کرد و مدیریت سلامت ۶ شهرستان(شامل چابهار، کنارک، نیک‌شهر، دشتیاری، قصرقند و زرآباد) با یکهزار روستا و با جمعیت ۷۰۰ هزار نفر از منطقه بلوچستان را بر عهده دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد