Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم گفت: در حوزه جذب دانشجویان خارجی هیچ مانعی وجودندارد و در برنامه ششم توسعه بایستی ۷۵ هزار دانشجوی خارجی جذب کرده باشیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه یاسوج میزبان عبدالحمید علیزاده، مدیر اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عبدالحمیدعلیزاده در نشستی با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه، روسا ومعاونین آموزشی دانشکده‌ها وهمچنین مدیران گروه‌های آموزشی  از آغاز پروژه بین المللی سازی آموزش عالی در ایران خبر داد.

عبدالحمیدعلیزاده با بیان اینکه تا کنون ۱۲ تجربه موفق کشور‌های مختلف دنیا در جذب دانشجویان خارجی را مطالعه کرده است گفت: بی شک اساتید و توان علمی ما از  برخی از این کشور‌ها بالاتر است و با یک کار ستادی هماهنگ و انگیزه‌هایی سرشار می‌توان تجربه موفقی در این زمینه به وجود آورد.

مدیر اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم  بیان کرد: اقتصاد، سیاست، فرهنگ و ارتباطات بین المللی علمی در جذب دانشجویان خارجی به عنوان مولفه‌هایی مهم است. علم ثروت ساز در دنیای امروز مقوله‌ای مهم است و ما بدنبال شکوفایی اقتصاد آموزش عالی در ایران از این مسیر هستیم.
وی وجود زیر ساخت‌های اساسی و رفاهی در کنار وجود اساتید برجسته را از عوامل رونق دهنده جذب دانشجویان خارجی دانست و یادآور شد: بعد از صنعت توریسم و تولید روغن پالم، جذب دانشجوی خارجی سومین بخش پول ساز در کشور مالزی است و این مساله به وجود زیر ساخت‌های مناسب رفاهی دانشگاهی در این کشور برمی گردد.

علیزاده اظهارداشت: برادری فرهنگی از مسیر ارتباطات اجتماعی و دانشگاهی می گذرد و ما اهداف مهم فرهنگی، اقتصادی و همچنین تبادلات فن آوری و علوم مختلف را از مسیر جذب دانشجوی خارجی پیگیری می‌کنیم.

مدیر اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم گفت: خوشبختانه در زمینه اسناد بالادستی در حوزه جذب دانشجویان خارجی هیچ م. انعی وجودندارد و در برنامه ششم توسعه بایستی ۷۵ هزار دانشجوی خارجی جذب کرده باشیم.

علیزاده همچنین از طرح جامع ساماندهی امور دانشجویان خارجی خبر داد و افزود: جذب، پذیرش، آموزش، پشتیبانی و حفظ ارتباطات بعد از فارغ التحصیلی از جمله جنبه‌های مختلف طرح است.

مدیر اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم  با مثبت ارزیابی نمودن برگزاری یازدهمین جشنواره فرهنگ ملل  در اصفهان  بیان کرد: از ۳۵ غرفه که توسط دانشجویان خارجی اداره می‌شد بیش از ۱۰۰ هزار نفر بازدید کردند که مطمئنا این جشنواره در معرفی فرهنگ کشور‌های مختلف و تشویق دانشجویان خارجی برای حضور بیشتر در ایران موثر بوده است.

علیزاده اظهار داشت: تمرکز زدایی و اختیار بخشی بیشتر به دانشگاه‌ها ما را  در جذب دانشجویان خارجی به موفقیت بیشتری خواهد رساند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه یاسوج پذیرش دانشجویان ایرانی برنامه ششم توسعه تحقیقات و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۹۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر رئیس مرکز آمار ایران

به گزارش تسنیم،‌ در جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان که عصر سه‌شنبه 11 اردیبهشت‌ماه برگزار شد، «داود منظور» با بیان اینکه امور «نظام فنی اجرایی، مشاوران و پیمانکاران» سازمان برنامه و بودجه کشور دارای گستره وسیعی از وظایف و فعالیت‌ها بود، افزود: برای جلوگیری از تراکم کارها در یک امور و تسریع در رسیدگی به درخواست‌های مشاوران و پیمانکاران و تسهیل تعاملات در این امور، دو امور «نظام فنی اجرایی» و «مشاوران و پیمانکاران» ایجاد شده است.

معاون رئیس‌جمهور سپس گفت: هدف از انتصاب‌های جدید در سازمان برنامه و بودجه، تقویت توان مدیریتی سازمان و همچنین کمک به بهبود فضای مشارکت مردمی، تسهیل ارتباطات مردمی و تسریع پاسخگویی و رسیدگی به درخواست‌های ارباب رجوع است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن قدردانی از «داریوش ابوحمزه» در دوران ریاست مرکز آمار ایران،  «غلامرضا گودرزی» را به عنوان سرپرست این مرکز منصوب کرد.

گودرزی، عضو هیئت علمی دانشگاه و استاد تمام رشته مدیریت و دارای درجه دکترای تحقیق در عملیات از دانشگاه تربیت مدرس است.

منظور همچنین ضمن تشکر از خدمات و تلاش‌های  «رضا عوض‌پور» در دوران ریاست امور سلامت و رفاه اجتماعی،  «محمد پیکان‌پور» را به عنوان سرپرست این امور منصوب کرد. پیکان‌پور عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است و پیش از این به عنوان مدیر کل امور دارو و مواد تحت کنترل در سازمان غذا و دارو فعالیت می‌کرده است. وی دارای دکترای عمومی داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکترای تخصصی اقتصاد و مدیریت دارو از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

 

دیگر خبرها

  • دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند با هزینه تحصیل‌ رایگان!
  • معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • این دانشگاه مشهور ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا اعلام آمادگی کرد!
  • اعلام آمادگی این دانشگاه ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد