Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه یاسوج با اشاره به جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه یاسوج گفت: در سال جاری تعدادی دانشجوی خارجی جذب کرده‌ایم و تلاش می‌کنیم با معرفی دانشگاه تعداد پذیرش‌ها را افزایش دهیم در حال حاضر فقط در مقطع کارشناسی ارشد دانشجوی خارجی پذیرش کرده‌ایم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس در این گزارش به دو خبر از دانشگاه یاسوج مبنی بر صحبت های رئیس دانشگاه در خصوص افزایش تعداد دانشجویان خارجی و همچنین انتصاب های جدید می پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه یاسوج با اشاره به جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه یاسوج گفت: در سال جاری تعدادی دانشجوی خارجی جذب کرده‌ایم و تلاش می‌کنیم با معرفی دانشگاه تعداد پذیرش‌ها را افزایش دهیم.

احمد عریان ادامه داد: در حال حاضر فقط در مقطع کارشناسی ارشد دانشجوی خارجی پذیرش کرده‌ایم ولی از برنامه‌های اولویت دار دانشگاه، پذیرش دانشجوی خارجی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری است.

رئیس دانشگاه یاسوج افزود: بیشتر دانشجویان خارجی دانشگاه از کشورهای خاورمیانه مانند، عراق، تاجیکستان، قرقیزستان و افغانستان هستند.

وی با اشاره به دیگر برنامه‌های اولویت دار دانشگاه یاسوج گفت: برنامه ما حرکت به سمت تحصیلات تکمیلی، رشته‌های بین رشته‌ای و رشته‌های جدید است.

عریان تاکید کرد: دانشگاه یاسوج امکاناتی برای افزایش دانشجوی کارشناسی نداشته و اعتقادی هم به این کار ندارد.

وی ادامه داد: سیاست ما افزایش کمی دانشجو نیست اما جذب استعدادها و رتبه‌های برتر در دستور کار دانشگاه قرار دارد، امسال تعدادی از دانشجویان استعداد درخشان بورسیه تحصیلی شده‌اند.

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: حدود ۷ نفر از این دانشجویان که در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل می‌کنند توسط دانشگاه و حدود ۲۰۰ نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی توسط بنیادهای خیرین بورسیه شده و هر ماه مبلغی نیز به دانشجویان خوب دانشگاه پرداخت می‌شود.

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، علی مرادی به عنوان سرپرست جدید امور شاهد و ایثارگر و همچنین کشواد سیاهپور به عنوان سرپرست جدید گروه آموزشی تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه منصوب شدند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۶۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام جوانان غزه به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: «شما امید ما هستید/ قوی بمانید»

«ریم موسی سلیمان ابوشینار» که پیش از هفتم اکتبر (۱۵مهر) در رشته حقوق بشر در غزه تحصیل می‌کرد، در گفت‌وگو با ان‌بی‌سی نیوز در شهر رفح، جایی که او و خانواده‌اش به همراه بیش از یک میلیون نفر دیگر در آستانه حمله زمینی قریب الوقوع رژیم صهیونیستی در آنجا پناه گرفته‌اند، گفت: احساس غرور می‌کنم بخاطر اینکه دانشجویانی هستند که آنچه که ما اکنون احساس می‌کنیم را درک و از ما حمایت می‌کنند.

تارنمای شبکه خبری ان‌بی‌سی نیوز نوشت: وی که حدود ۶ ماه پیش در دانشگاه الاسراء غزه تحصیل می‌کرد، مصمم بود به نیرویی برای تغییرات مثبت برای جامعه خود تبدیل شود، اما رویا‌های او پس از شروع حمله اسرائیل به غزه متوقف شد.

ابوشینار ۲۳ ساله، در تمجید از دانشجویان آمریکایی تنها نبود. دانشجویان و کودکان در غزه به تازگی برای ارسال پیام تشکر به این تظاهرکنندگان گرد هم آمده‌اند و همچنین عباراتی برای سپاسگزاری در کنار چادر‌های رفح نوشته‌اند.

ابوشینار گفت: دیدن هزاران دانشجوی آمریکایی که اردوگاه‌هایی را برای پایان دادن به جنگ در غزه برپا می‌کنند و خواستار عاری شدن دانشگاه‌هایشان از [مشارکت در جنگ] اسرائیل و شرکت‌هایی که از جنگ سود می‌ببرند، هستند، بسیار تاثیرگذار است.

خبر اردوگاه‌ها در دانشگاه‌های ایالات متحده برای حمایت از مردم غزه و اعتراض به جنگ رژیم صهیونیستی به شمال غزه نیز رسید و «عز لولو» دانشجوی ۲۲ ساله پزشکی، از دانشجویان می‌خواهد که «به مبارزه برای آنچه درست است، ادامه دهند».

«عبدالله ابوجاسر» دانشجوی ۲۱ ساله روانشناسی بالینی در دانشگاه الاسراء، گفت که از شنیدن اینکه صد‌ها دانشجو در ایالات متحده دستگیر شده‌اند، ناراحت شده است.

وی با بیان اینکه «این حق ما است که نسبت به هر چیزی که دوست نداریم، اعتراض کنیم»، تاکید کرد: ما همه برابر هستیم، ما نیز حق تحصیل و زندگی در امنیت را داریم.

ابوجاسر که پیشتر در مصاحبه با ان‌بی‌سی نیوز ناامیدی‌اش را پس از دیدن دانشگاه ویران شده خود توصیف کرده بود، گفت که با دیدن تظاهرات در دانشگاه‌های ایالات متحده امیدی دوباره به انسانیت دارد.

«آیا سلامه» دانشجوی ۲۱ ساله مترجمی زبان انگلیسی که قرار بود بهار امسال، قبل از شروع جنگ از دانشگاه الازهر فارغ التحصیل شود، گفت که امیدوار است تظاهرکنندگان در دانشگاه‌های ایالات متحده «قوی بمانند و به این اعتراضات ادامه دهند.»

با تداوم حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه، بزرگترین موج فعالیت دانشجویی آمریکا از زمان اعتراضات ضد نژادپرستی در سال ۲۰۲۰ موسوم به جنبش «جان سیاهان اهمیت دارد» در سراسر آمریکا به راه افتاده است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • گسترش دامنه اعتراضات دانشجویی در استرالیا
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • اعتراض دانشجویان دنیا از مقاوت ملت ایران برخواسته است
  • حمایت دانشگاه از غزه/ ۱۸ دانشجوی دیگر در آمریکا بازداشت شدند
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • پیام جوانان غزه به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: «شما امید ما هستید/ قوی بمانید»
  • بازداشت ۱۰۰۰ دانشجوی آمریکایی معترض به جنایت‌های صهیونیست‌ها
  • بازداشت بیش از ۱۰۰۰ دانشجوی معترض در ۲۵ دانشگاه آمریکا
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد